Yasak Elma Tarcan diziden ayrılıyor mu? Ali Yasin Özegemen Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı?

Yasak Elma Tarcan diziden ayrılıyor mu?  Ali Yasin Özegemen Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezona bomba gibi başladı. Dizide Popstar Tarcan rolünü canlandıran Ali Yasin Özegemen’in diziden ayrılıp ayrılmadığı konusu merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanırken Özegemen'i kadroda çıkıp çıkmadığı araştırmaları devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Yasak Elma dizisinde Popstar yıldızı olarak ekranlara gelen Ali Yasin Özegemen, dizi Tarcan rolünü canlandırıyor. Yıldız’a miras kalan yalıyı kiralamak için gelen Tarcan dizinin kadrosunda yer almaya başladı. Magazin dünyasına Yıldız ile sevgili oldukları iddiaları düşünce beraber davete katılan Tarcan ve yıldız basın mensuplarına açıklama yaptı. Basın mensuplarına sevgili olmadıklarını söyleyen Tarcan davette Kumru’yu beğenir ve yeni ilişkinin yolları görülür. Dizinin oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanırken Özegemen'i kadroda çıkıp çıkmadığı araştırmaları devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

YASAK ELMA TARCAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

 Dizinin 150. bölümüne geldiğimizde Hilal, Tarcan ve Yıldız’ı sevgili göstermek için her yolu dener. Bununla birlikte Doğan'a saldırı düzenleyen Hilal'in planları da boşa çıkar. Yıldız Tarcan’ı eve davet ederken Tarcanla arkadaş olduğu da Doğan'a kanıtlanmış olur. Evden çıkacağı sırada Kumru ile karşılaşan Tarcan beraber yürüyüş yapmak istediğini belirtir ancak Kumru'dan ret yanıtı alır.

Yasak elma tarcan

YASAK ELMA ALİ YASİN ÖZEGEMEN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yasak Elma dizisinde kadroya yeni dahil olan isimler oldukça dikkat çekiyor. Tarcan karakteri ile ekranlarda gördüğümüz Ali Yasin Özegemen’in diziden ayrılacağını yönelik iddialar ortaya atıldı. Kader Oyunları isimli dizi ile anlaşma yaptığı ortaya çıkan Ali Yasin Özegemen’in yurtdışına gideceği söylendi. Tarcan karakterini yasak Elma dizisi ile nasıl bir sözleşme yaptığı bilinmiyor. Ancak oyuncunun diziden ayrılacağını yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle karakterin 5-10 bölüm daha dizide yer alacağı düşünülüyor.

YASAK ELMA TARCAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kumru ile yakınlaşmaya çalışan Tarcan’ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yazılan senaryo gereği karakterin bir süre daha dizide yer alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN