Ünlü Astrolog seçim öncesi olacakları anlattı! Çok büyük kriz geliyor uyarısı: "Tüm evraklar ortaya dökülecek"

Ünlü Astrolog seçim öncesi olacakları anlattı! Çok büyük kriz geliyor uyarısı: "Tüm evraklar ortaya dökülecek"

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyaset arenasında hareketli günler yaşanırken ünlü astrolog more tarafından seçim öncesinde olacaklar tek tek anlatıldı. Ünlü astrolog büyük bir krizin geldiğine dikkati çekerek her şeyin ortaya döküleceğini söyledi. İşte konuya ilişkin detaylar…

31 Mart yerel seçimlerine oldukça az bir zaman kaldı. Bu kapsamda siyasiler çalışmalarını hızla yürütürken astrologlar seçimlere ilişkin tahminlerini yapmaya başladı. Ünlü astrolog Filiz Çakal ise katıldığı bir programda yeni yılın asıl şimdi başladığını söyleyerek önemli konulara dikkati çekti. Bu yıl yaşanacak tutulmaların en çok da seçim üzerinde etkisini olacağı belirten astrolog, kova yeni ayıyla beraber şubat ayından itibaren beklenilmeyen kaotik olayların olacağını ifade etti.

yeni-proje-73.jpg

YÖNETİCİLERE DİKKATİ ÇEKTİ

Günboyu’nda yer alan habere göre, seçimlere ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“Kova yeni ayı ile birlikte toplumda bazı isyanların olabileceğini söyleyebilirim. Özellikle yöneticilerle ilgili bazı tepkiler ortaya çıkabilir. Şubat ayından itibaren tutulmalar var. Seçimi de etkileyebilir, krizler yaratabilir. Gergin bir dönem bizi bekliyor. Toplum olarak birlik beraberlik içinde ilerlememiz gerek. Duygularda medcezirler yaşanacak.”

yeni-proje-74.jpg

LİDERLERDEM SAĞLIK PROBLEMİ SÖZ KONUSU

Çakal, seçimlerin yanı sıra liderlere ilişki olarak ise şunları ifade etti:

“Belli başlı şeylere hazırlıksız yakalanabiliriz. Liderlerin sağlık problemlerinin aktif olacağı bir dönem olacak. Bürokraside bazı gaflarla karşılaşacağız. Medya üzerinde bazı sansasyonel haberler, bazı evraklar ortaya dökülecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN