Turabi'den korkutan haber! Kırık için gitti yoğun bakıma alındı:" "Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine..."

Turabi'den korkutan haber! Kırık için gitti yoğun bakıma alındı:" "Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine..."

Survivor tarihine adını yazdıran ve All Star takımının da unutulmaz isimleri arasında yer alan Turabi’den korkutan bir haber geldi. Vücudundaki o kırık için yoğun bakıma alınan ünlü isim "Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine” sözleri ile gündem oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Survivor All Star kadrosunun başarılı isimleri arasında yer alan Turabi, sakatlıkları nedeniyle yarışmaya devam edemeyerek adadan ayrılmıştı. Turabi’nin bu durumuna sevenleri üzülürken ada halkı da oldukça üzülmüştü. Şimdi ise Turabi’den kötü bir haber geldi. Ünlü isim son paylaşımında yoğun bakıma alındığını söyleyince hayranlarını korkuttu.

yeni-proje-10.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN YOĞUN BAKIMA ALINDI

Mynet’te yer alan habere göre, Survivor All Star 2024 ekibinde yer alan ve şimdiye kadar iki defa Survivor şampiyonu olan Turabi, geçtiğimiz haftalarda sakatlıklarından dolayı adaya veda etmişti. Ünlü isim hem performansı hem de iddialı sözleri ile yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alırken şimdi de sağlık durumu ile gündeme geldi.

Turabi, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda kırık, çıkık için hastaneye gittiğini lakin yoğun bakıma alındığını belirtti. Ünlü isim ağır enfeksiyon kaptığını dile getirerek, “Ciğer iflas etmek üzereymiş. Her zaman; ‘İnşallah Rabbim Reality Show’da ölmeyi nasip eder bana’ diyordum az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bu Survivor’dan çıktık şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz?” ifadelerini paylaştı.

capture-20240220102129909.jpg

Ünlü isim öte yandan doktorunun Survivor’da incinmişsin dediğini ve 2-3 hafta içinde düzeleceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN