Tırnaklarına oje süren Uraz Kaygılaroğlu hayatının kırılma noktasını açıkladı: "Üniversitenin son yıllarında..."

Tırnaklarına oje süren Uraz Kaygılaroğlu hayatının kırılma noktasını açıkladı: "Üniversitenin son yıllarında..."

Sosyal medya hesabından ojeli tırnaklarının fotoğrafını paylaşarak eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Uraz Kaygılaroğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere bir dille yanıt vermişti. Ünlü oyuncu bu kez gençlik yıllarına dair yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Üç Kuruş' dizisinde Kartal Çaka karakterini canlandıran ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde tırnaklarına oje sürmüş ve ojeli tırnaklarının fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan Uraz Kaygılaroğlu bu kez Ceyda Düvenci'nin sorularına verdiği cevaplarla dikkatleri üzerine çekti.

"KİMSENİN TORPİLLİSİ DEĞİLİM, VERGİ KAÇIRMADIM"

Ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğrafın ardından kendisine yöneltilen eleştirilere de sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt vererek şunları söylemişti:

"Selamlar, sevgiler... Önce slip mayo giymişim, sonra İskoçya'nın yöresel eteğini giymişim, ara ara tırnaklarıma oje sürüyormuşum, ne yapmaya çalışıyormuşum, insanlara kötü örnek oluyormuşum... 10 yaşımda saçımı oksijenli suyla da açardım, 13-15 yaşımda sanırım kulağımı deldirmiştim, 16-17 yaşlarımda sonradan pişman olup üzerine başka dövmeler yaptırdım.

1.jpg

Böyle biriyim ben ama bir altını çizelim abilerim ablalarım; kimsenin torpillisi olmadım, bir dayım, eniştem olmadı. Bir gün çalmadım çırpmadım, vergi kaçırmadım, kimseyle kavga edip sövmedim, görüşüne ya da görünüşüne göre insan ayırmadım. Herkese saygılı olmak, anlamaya çalışmak önceliğim oldu. Sadece ve sadece işimi yaptım. İyi yapmaya çalıştım, çok çalıştım daha da çok çalışacağım. Öncelikle tarzımı tavrımı değil, işimi beğeninize sunuyorum. Tabi bunların hepsi göreceli şeyler, beğenip beğenmemek çok kişisel saygı duyarım ama hakaret kabul edilemez. Kızdım ve kırıldım açıkçası... Ben bir kanaat önderi ya da bilirkişi değilim eğer illa da bir yanımı örnek almanız gerekirse insan olarak güzel yanlarım var, onlara da göz atabilirsiniz. İş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. o yüzden onları ne şekilde, ne renkte kullanacağıma da ben karar vereceğim. Hadi işiniz gücünüz rast gitsin."

u44

NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan Uraz Kaygılaroğlu bu kez Ceyda Düvenci'nin sorularına verdiği cevaplarla dikkatleri üzerine çekti.

"ÜNİVERSİTENİN SON YILLARINDA MORBİD OBEZİTE NOKTASINDAYDIM"

Hayatının kırılma noktasını anlatan ünlü oyuncu üniversitenin son yıllarında morbid obezite noktasında olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

u4

"Üniversitenin son yıllarında morbid obezite noktasındaydım. Bir kırılma anı oldu ve 21 yaşında 140 kilodayken diyetisyene gitmeye karar verdim. Zayıfladıkça giydiklerimi kendime yakıştırdım. Bende bir yaşam tarzına dönüştü. Üniversiteden beri aynı arkadaş grubu içerisindeyim. İnsanların sevgisi çok güzel ama sokağa çıktığın zaman izleniyor olmanın zor tarafları da var. Kendime nereden geldiğimi ve nasıl bir insan olduğumu hatırlatması için bazı noktalar belirledim."

u2

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN