Örgü sevenler buna bayılacak! Bu modeller Pinterest'te bile yok, işte bohem tarzı örgü dekorasyon önerileri

Örgü sevenler buna bayılacak! Bu modeller Pinterest'te bile yok, işte bohem tarzı örgü dekorasyon önerileri

Örgü örmeyi sevenler, kullandıkları her şeyin el emeği olmasını isteyenler bu modellere adeta bayılacak. Bu modelleri Pinterest’te bile bulamayabilirsiniz. İşte bohem tarzı örgü dekorasyon önerileri…

Hem estetik bir duruş için hem şıklık katmak için hem de emek görüntüsü vermek için bazı insanlar evlerinin birçok yerinde örgü ile yapılmış eşyalar kullanıyor. Mutfak pastasından banyo havlusuna, kimden eşya sepetine kadar birçok şey artık örgüyle yapılabiliyor. Hele ki şu soğuk kış günlerinde evlerin daha sıcak bir görüntüye bürünmesi için battaniyeler, hırkalar ve daha birçok ürün yapılabiliyor. Ayrıca dekorasyon meraklıları evlerinde kullandıkları çağların etrafına örgüyle farklı bir hava katmak istiyor. Biz de bu kapsamda kullanabileceğiniz örgü modellerinden söz ettik…

ÖRGÜ HALILAR FARKLI BİR HAVA KATACAK

Yasemin’de yer alan habere göre, kış mevsiminin en kullanışlı ve en hoş duran halıları örgüyle yapılan kilimler olarak ön plana çıkıyor. Özellikle de son dönemin parlayan yıldızları haline gelen örgü filmler geniş iplikler ve iri ilmekleri ile örülüyor. Hem evin her yerinde kullanılan hem daha sıcak ve tatlı bir hava katan bu kilimleri yuvarlak, kare ya da dikdörtgen şekillerde yapabilirsiniz.

yeni-proje-2024-02-15t163146-363.jpg

BANYONUZU ÖRGÜLERLE DEKORE EDİN

Evin en çok kullanılan ve en özen gösterilen alanlarından biri banyolardır. Banyolarınızı pastel tonlardaki örgülü süslerle daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Kişisel bakım ürünlerinizi ve temizlik malzemelerinizi koyduğunuz kutuların kenarına örgüyle daha hoş bir görüntü verebilir ya da direkt kendiniz örgüyle küçük sepetler yapabilirsiniz.

yeni-proje-2024-02-15t163059-839.jpg

YEMEK MASALARINDA ÖRGÜ GÖRSELİ

Örgüyü kullanabileceğiniz bir başka alan ise yemek masalarıdır. Sofralarınıza farklı bir görüntü katmak için örgü yardımıyla supla ya da Amerikan servisler yapabilirsiniz. Dilediğiniz renkte ve şekilde oluşturacağınız tasarımlar sofralarınızı renklendirecektir.

supla.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN