Matthew Perry’ye rol arkadaşından duygulandıran veda

Matthew Perry’ye rol arkadaşından duygulandıran veda

Friends dizisinin 'Chandler Bing'i olarak ünlenen oyuncu Matthew Perry'nin geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmesi sanat dünyasını ve hayranlarını yasa boğmuştu. Ünlü oyuncunun aynı dizide rol arkadaşı olan Matt LeBlanc, Perry'nin ölümünden iki hafta sonra sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşım yaptı. LeBlanc paylaşımında; "Seninle aynı sahneyi paylaşmak ve sana arkadaşım demek benim için bir onurdu. Seni düşündüğümde hep gülümseyeceğim ve seni asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

“Friends” dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle şöhrete kavuşan Matthew Perry, 28 Ekim tarihinde evindeki jakuzide ölü bulunmuştu. Hayranlarını yasa boğan 54 yaşındaki oyuncunun ölüm nedeni ise hala belli olmadı.

dfsd.jpg

'AĞIR BİR KALPLE VEDA EDİYORUM'

Friends'te rol aldığı arkadaşları üzüntülerini dile getirirken dizide Chandler’ın en yakın arkadaşı Joey karakterini canlandıran Matt LeBlanc, Instagram hesabında birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşarak şunları yazdı:

“Matthew. Ağır bir kalple veda ediyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar açıkçası hayatımın en sevdiğim zamanları arasında yer alıyor.”

“Seninle aynı sahneyi paylaşmak ve sana arkadaşım demek benim için bir onurdu. Seni düşündüğümde hep gülümseyeceğim ve seni asla unutmayacağım. Asla. Kanatlarını aç ve uç kardeşim, sonunda özgürsün. Çok sevgiler.”

“Ve sanırım bana borçlu olduğun 20 dolar sende kalıyor.”

fref.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN