Matthew Perry'nin ölüm raporu ertelendi

Matthew Perry'nin ölüm raporu ertelendi

Friends dizisinin 'Chandler Bing'i olarak ünlenen oyuncu Matthew Perry'nin ani ölümü sonrası resmi ölüm raporunun açıklanması ertelendi. Bu durum, Perry'nin halihazırda şüpheli bulunan ölümüyle ilgili daha fazla gizem yarattı.

Geçtiğimiz haftalarda evindeki jakuzide ölü bulunan ve hayranlarını yasa boğan ABD'li aktör Matthew Perry’nin ölüm nedeni hala belli olmadı. Friends dizisiyle ünlenen 54 yaşındaki aktörün ölüm nedeni belgesinin açıklanması ise ertelendi. Bu erteleme, ölüm nedeniyle ilgili gizemin daha da büyümesine yol açtı.

The Blast'ın haberine göre, Perry'nin resmi ölüm raporu, daha fazla soruşturma ve toksikoloji raporu sağlanması için ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Perry, 28 Ekim'de, evindeki jakuzide hareketsiz halde bulunmuş, asistanının çağırdığı ilkyardım ekipleri, oyuncunun öldüğünü tespit etmişti. İlk belirlemelere göre oyuncunun boğulmuş olabileceği açıklanmıştı.

Perry'nin eve gelmeden önce iki saat boyunca, tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu oynadığı, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirtilmişti.

Ölümü sonrası polis tarafından yapılan olay yeri araştırmasında herhangi bir uyuşturucu madde tespit edilmemiş ancak antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaca rastlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN