MasterChef'in ana kadrosuna giren son isim: Bezelye tabağı giriş bileti oldu

MasterChef'in ana kadrosuna giren son isim: Bezelye tabağı giriş bileti oldu

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren 20. ve son yarışmacı belli oldu. Kadroya giren isim Nevzat oldu.

MasterChef dün akşam yayınlanan bölümünde heyecanlı anlara sahne oldu. Yarışmada ana kadroya giren 20. ve son yarışmacı belli oldu.

Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda, Muratcan, Ezgi, Nigar, Beyza, Emre, Kaan ve Kerem'in ana kadroya girdiği yarışmada Mehmet ve Danilo Şef’ten uyarı geldi. Mehmet Şef “Bugün son gün” dedi. Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ise yarışmacılara “Son şans, son fırsat!” uyarısında bulundu.

Mehmet Şef 19. yarışmacı olan Kerem'i tebrik etti. Kerem “Rahat bir uyku uyuyabildim sonunda” diyerek ana kadroya girene kadar yaşadığı stresin üzerinde yarattığı yükü ifade etti.

Mehmet Şef yarışmacıların taş kadayıf yapmasını istedi. Yarışmacılar kendilerine tanınan 45 dakikada taş kadayıf yaptı.

Ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yapılan taş kadayıfları değerlendirdi ve ikinci tur için 5 yarışmacı belirledi. Adel, Sevim, Mehmet, Beyza Nur ve Nevzat 2. etap için tekrar tezgah başına geçti.

Sercan ve Zeynep ise ana kadroya çıkma şansını kaybetti. Bu 2 yarışmacı yedeklerden devam edecek.
Son 5'e kalan yarışmacılardan bezelye ile yaratıcılıklarını ortaya koymaları istendi. Bu 5 yarışmacıdan sadece biri ana kadroya girdi.,

Mehmet Şef akşamın beklenen açıklamasını yaptı. MasterChef'in 20 yarışmacısı Nevzat oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN