Kraliçe dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Kraliçe dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe için hazırlıklar başladı. Başrol oyuncularıyla anlaşmanın imzalandığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna dair detaylar haberimizde...

Yapımcılığını Mednova'nın yapacağı Kraliçe dizisi, Amerikan yapımı Queen Sugar isimli diziden uyarlanacak. Birçok ödül alan drama türündeki dizi, birbirinden bağımsız hayatlarını devam ettiren 3 kardeşin babalarının ölümü sonrasında yeniden bir araya gelmesini anlatıyor.

KRALİÇE DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Hazırlıkları yeni başlayan dizinin şuan için yalnızca başrol oyuncuları belli oldu. Dizide başrolleri Gökhan Alkan ile Burcu Özberk paylaşacak.

GÖKHAN ALKAN KİM?

 gökhan alkan

8 Aralık 1987'de İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü mezunudur. Okulunu bitirdikten sonra MSM Actor Studio'da oyunculuk eğitimlerine başlamıştır. 1.88 boyunda olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu'nda iki sezon oynamıştır. Alkan, ilk televizyon oyunculuğunu deneyimini ise 2012 yılındaki Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır.

BURCU ÖZBERK KİM?

 burcu özberk

11 Aralık 1989'da Eskişehir'de dünyaya gelen Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1.63 boyunda ve 54 kilo olan oyuncu Güneşin Kızları isimli dizide hayat verdiği Nazlı karakteriyle tanınmış ve kariyerini sürdürmüştür.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN