Kızılcık Şerbeti'ne bir bomba oyuncu daha

Kızılcık Şerbeti'ne bir bomba oyuncu daha

Yeni sezonu merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna Fırat Çelik dahil oldu. Çelik dizide, "Cemal" karakterine hayat verecek.

Fenomen dizi "Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonunda izleyicileri heyecanlandıracak yeni karakterler ve sürpriz oyuncular yer alacak.

kizilcik-serbeti-2.jpg

FIRAT ÇELİK 'CEMAL' İLE GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'in ardından, diziye katılan yeni isim Fırat Çelik oldu.

1-001.jpg

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, Ketche'nin yönettiği ve senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı dizide, Fırat Çelik "Cemal" karakterine hayat verecek.

2-002.jpg

Fırat Çelik, daha önce "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", "Yalı Çapkını", "Poyraz Karayel" ve "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi yapımlarda yol almıştı.

3-001.jpg

KIVILCIM'A PARTNER OLACAK

Hikayeye dair sızan ilk bilgilere göre; Cemal karakteri, çarpıcı sezon finalinden sonra büyük aşkı Ömer (Barış Kılıç) ile eski damadının yeni eşi Görkem’in birlikteliğini öğrenince dünyası alt üst olan Kıvılcım (Evrim Alasya) için önemli bir rol oynayacak.

kizilcik-serbeti-3.jpg

Cemal'in bir yayınevi sahibi olarak izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

kizilcik-serbeti.jpg

Ağustos ayının son haftasında sete dönmesi planlanan dizide, Fırat Çelik'in yanı sıra başka yeni karakterlerin de hikayeye dahil olması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN