Kızı Vivienne, Brad Pitt'i sildi

Kızı Vivienne, Brad Pitt'i sildi

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin kızı Vivienne, babasının soyadı "Pitt"i kullanmayı bıraktı. Vivienne'in, annesi ile sert bir hukuk mücadelesi sürdüren babasının soyadını resmi olarak da reddedip reddetmeyeceği merak konusu oldu.

Fransa'daki Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolüyle ilgili hukuk mücadelesi ve birbirleri hakkında yaptıkları suçlamalarla gündemden düşmeyen Brad Pitt ile Angelina Jolie, bu sefer de küçük kızları Vivienne'in hamlesiyle gündeme geldi.

Çiftin ikiz çocuklarından biri olan Vivienne, annesinin yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikalı The Outsiders'da asistan olarak görev aldı.

NTV'de yer alan habere göre; müzikalin broşüründe adı geçen 15 yaşındaki Vivienne'in yalnızca "Jolie" soyadını kullanmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Ancak Vivienne'in soyadını değiştirmek için yasal bir adım atıp atmadığı bilinmiyor.

ZAHARA DA 'PITT'İ ATMIŞTI

Çiftin kızı Zahara da "Pitt" soyadını kullanmayı bırakmıştı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara kendini tanıtırken "Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya'dan geldim" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN