İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor! Uzmanlar ortaya çıkardı: Peki imza şekline göre sen nasıl birisin?

İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor! Uzmanlar ortaya çıkardı: Peki imza şekline göre sen nasıl birisin?

Uzmanlar ortaya çıkardı, imzanız tüm karakterinizi ele veriyor. İşte, imza şekline göre karakter analizi. Bakalım sizin imza şekliniz karakterinizle ilgili ne söylüyor?

İmza analizi, yüzyıllardır kullanılan bir teknik ve kişinin iç dünyasını yansıttığına inanılan pek çok farklı özelliği içinde barındırıyor. İşte, imza şekillerine göre kişilik analizleri…

NET VE DÜZENLİ İMZALAR

İmzası net ve düzenli olan kişiler genelde disiplinli, organize ve güvenilir kişilerdir. Planlı ve düzenli bir yaşam tarzını benimser ve sorumluluklarını yerine getirmede başarılı olurlar.

DALGALI İMZALAR

İmzasında dalgalı çizgiler kullanan kişiler genelde duygusal dalgalanmalara müsaittir. Ani kararlar alabilir ve bazen istikrarsız olabilirler. Fakat, yaratıcı ve esnek düşünme yetenekleri de ön plandadır.

BÜYÜK HARFLİ İMZALAR

İmzası büyük harfli olanlar, genelde dikkat çekmeyi seven ve kendine güvenen kişilerdir. Liderlik özellikleri olabilir ve kafalarına koydukları her şeyi kararlı bir şekilde yaparlar.

imza-1.jpg

KÜÇÜK HARFLİ İMZALAR

İmzası küçük harfli olan kişiler genel olarak alçakgönüllü ve mütevazı oluyorlar. Dikkat çekmeyi sevmezler ve sessiz, sakin olurlar.

KARMAŞIK İMZALAR

İmzasından karmaşık ve anlaşılması zor detaylar bulunanlar genelde içsel bir karmaşa yaşayabilirler. Karar verirken zorlanır, bazen de netlikten kaçarlar. Fakat, derin düşünme yetenekleri vardır ve karmaşık sorunları çözmekte oldukça başarılıdırlar.

BASİT VE TEMİZ İMZALAR

İmzası basit ve temiz olanlar, genel olarak pratik ve etkili düşünme yeteneğine sahiptir. Karmaşıklıktan kaçarlar ve işlerini doğrudan, hızlı bir şekilde halletmeye odaklanırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN