Hande Erçel ve Burak Deniz çekimlerinden önce bir araya geldi! Depremin ilk gününden beri aralıksız çalışıyorlar

Hande Erçel ve Burak Deniz  çekimlerinden önce bir araya geldi! Depremin ilk gününden beri aralıksız çalışıyorlar

Ekranlara dönmesi beklenen Hande Erçel, set öncesinde depremzedeler için seferber oldu. FOX TV'de ekrana gelmesi beklenen İki Yabancı dizisinin kadın başrolü Hande Erçel olurken partnerinin ise Burak Deniz olacağı söylendi. Ünlü isimlerden yardım çağrıları da peş peşe geliyor.

Tims&B tarafından hazırlıkları devam eden dizinin çekimleri meraklı bekliyor işte devam ederken Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi dizileri de sekteye uğrattı. 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından dizi setlerine de ara verildi. FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen İki Yabancı adlı yeni dizinin başrol oyuncuları da Hande Erçel ve Burak Deniz oldu. Dizi setlere çıkmadan önce bir araya gelen ikili depremzedeler için yardım faaliyetlerinde görev aldı.


YARDIM FAALİYETLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER


İki Yabancı adlı dizide başrol olması planlanan iki ünlü oyuncu depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yardım çalışmalarıyla gündemde yer alan ikili sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile destek çağrısında bulundu. Farklı ihtiyaçlar için paylaşımlarda bulunan ikili depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçları içinde sosyal medya aracılığıyla yardım toplamaya devam ediyor.

hande-burak-yardim.jpg

Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinin başrol oyuncuları olarak ekrana gelen ikili şimdilerde İki Yabancı dizisi için hazırlıklarına devam ediyor. Dizi çekimlerinden önce bir araya gelen ikili yardım çalışmaları için emek emek çalışıyor.

Ahbap Derneği tarafından yapılan yardım çalışmalarında yer alan ikili Bunun yanı sıra Şişli Belediyesi tarafından yapılan yardım organizasyonu içinde el ele verdi. Ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

hande-yardim.jpg

“Bu başımıza gelen felaket hepimizin yüreğine ateş düşürdü ve burada hepimiz tüm Türkiye’de hepimiz canla başla ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz. Umarım, gerekli desteği gösterebiliyoruzdur. Hepimize geçmiş olsun”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN