Halk TV'den sonra başka kanalla anlaşmıştı! Herkesi şok eden paylaşım: Ece Üner'in yerine bakın kim geliyor?

Halk TV'den sonra başka kanalla anlaşmıştı! Herkesi şok eden paylaşım: Ece Üner'in yerine bakın kim geliyor?

Halk TV'den sonra başka bir kanal ile anlaşmıştı! Ünlü sunucu Ece Üner'den herkesi şok eden paylaşım! Ece Üner'in yerine bakın kim geliyor...

Halk TV'de üç yıl boyunca ana haber sunuculuğu yapan Seda Selek'in, kanal ile yollarını ayırdığına dair duyurusu medyada geniş yankı uyandırmıştı. Ancak bu ayrılıktan kısa bir süre sonra, Halk TV'de beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Selek'in kanala geri döndüğü açıklandı.

ECE ÜNER’İN HALK TV’YE KATILMASI DUYURULMUŞTU

Ece Üner Halk TV'de yayın hayatına devam edecek! ''Halk'ın en iyi bülteni için çok çalışacağız'' dedi - Haber Jet

Seda Selek’in vedasıyla eş zamanlı olarak, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, tecrübeli gazeteci Ece Üner’in kanalın ana haber bülteninin yeni sunucusu olacağını açıklamıştı. Toktaş, Ece Üner’in mesleki deneyimini ve ekranlardaki tanınmışlığını vurgulayarak, "Halk TV’de yeni dönem, yeni isimler… Bir ekran yüzü daha, olması gereken yerde. Halk TV'de yeni ama meslekte gayet tecrübeli, ekranlardan yakından tanıdığınız bir isim. Ece Üner yeni dönemde Halk Ana Haber ile karşınızda olacak. Hoş geldin Ece" ifadelerini kullanmıştı.

SEDA SELEK HALK TV’YE GERİ DÖNDÜ

seda-selek.png

Ancak bugün Suat Toktaş, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir açıklamayla Seda Selek’in Halk TV’ye geri döndüğünü duyurdu. Toktaş, Selek ile görüştüklerini ve Selek’in yeniden kanalın ekranlarında olacağını belirtti. Toktaş, bu durumu "Halk TV’ye kolaylıkla veda edebileceğini sanmıştı:) Konuştuk, karara vardık. Ailesine, arkadaşlarına ve izleyicisine dönüyor. Seda Selek yeni dönemde de kendi ekranında, Halk TV’de olacak." sözleriyle açıkladı.

SEDA SELEK: "AYRILIK KARARI ELBETTE ZORDU AMA..."

Seda Selek de sosyal medya hesabı üzerinden dönüşünü doğruladı ve duygularını paylaştı. Ayrılık kararının zor olduğunu belirten Selek, "Ayrılık kararı elbette zordu ama o gün öyleydi duygum. Evet, bolca düşündük, konuştuk ve karara vardık. Aileye, arkadaşlar arasına yeniden dönmek güzel. Ayrıca, ayrılık da sevdaya dahil :) Beni yeniden Halk TV'de görmek isteyen, bu yöndeki dileklerini hiç vazgeçmeden paylaşan izleyicilerimize de teşekkür ederim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN