Gelinim Mutfakta'da sürpriz değişim! Nursel Ergin gitti, yerine...

Gelinim Mutfakta'da sürpriz değişim! Nursel Ergin gitti, yerine...

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da sık sık sunucu değişikliği yaşanıyor. Bir süredir Nursel Ergin'in sunuculuğu üstlendiği programda yine bir değişiklik yaşandı. Ergin'in ailesine vakit ayırmak için programdan ayrıldığı yerine gelecek ismin ise belli olduğu söylendi.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'ın sunucusu bir kez daha değişiyor. Uzun zamandır Nursel Ergin'in sunduğu programı daha önce Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Seda Sayan, Demet Akalın ve "yıldız yağmuru" adı altında pek çok ünlü isim sunmuştu. Ünlü ismin ailesiyle daha fazla vakit geçirebilmek için programdan ayrıldığı iddia edildi.

ANLAŞMA TAMAM

2. Sayfa'nın haberine göre, Nursel Ergin'in yerine gelen isim çoktan belli oldu. Gelin Evi programını sunan ve programın yeni sezonunda olmayacak olan Aslı Hünel Gelinim Mutfakta ile anlaşma sağladı.

j.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN