Friends yıldızlarından Matthew Perry için veda mesajı: Biz oyuncu kadrosu değil aileydik

Friends yıldızlarından Matthew Perry için veda mesajı: Biz oyuncu kadrosu değil aileydik

Friends dizisinde canlandırdığı "Chandler" karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan ABD'li aktör Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin ölümünün ardından "Friends" dizisindeki rol arkadaşları, yaptıkları ortak açıklamada, "Hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz" dedi.

Amerikan televizyon tarihine damga vurmuş, dünya genelinde de milyonlarca seyirciye ulaşan "Friends" dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan aktör Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.

Evindeki jakuzide ölü bulunan ünlü aktörün Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc, ortak bir açıklama yayımladı.

1-010.jpgMatthew Perry

'KABULLENMEK İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR'

NTV'de yer alan habere göre; yakın dostları Perry'i kaybeden "Friends" yıldızlarının People'a yaptığı ortak açıklama şu şekilde:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN