En Cömert Burçlar! Sizin için Parasını Enerjisini Sevgisini Sınırsızca Harcayabilir...

En Cömert Burçlar! Sizin için Parasını Enerjisini Sevgisini Sınırsızca Harcayabilir...

Hepimizin sahip olmaya çabalaması gerektiğini bir nitelik varsa, o da cömertliktir. Cömertliği sadece parasal cömertlik olarak algılamayın. İnsanların sevgilerini ve ya enerjilerini harcamada da cömert olması önemlidir. Bencil amaçlarla, ego odaklı kaygılarla ve her yönden benmerkezciliğe batmış bir dünyada cömertlik gölgeler denizinde bir alev gibi parlar. Bazı insanlar doğal olarak bencil değildir ama cömertlik her zaman yapma gücüne sahip olduğunuz bir seçimdir.

Hiçbir burç mükemmel olmasa da, cömertlik pek çok kusurun üstesinden gelme gücüne sahiptir. Verecek çok az şeyleri olduğunda, yine de başkalarıyla paylaşmanın bir yolunu bulurlar. Birine yardım etme fırsatına sahip olduklarında, yardım etmekten çekinmezler. Bazen büyük yüreklilikleri, kendi kişisel ihtiyaçları pahasına bile gelebilir, ancak endişelenmezler. Başka türlü kendileriyle yaşayamazlardı.

Elbette cömert olmak bu dünyada kolay bir başarı değil. İnsanlar nezaketten yararlandıklarında ve sahip olduklarını paylaşmayı reddettiklerinde, kendi endişeleriniz konusunda kendinizi ihtiyatlı ve koruyucu hissetmek çok doğaldır. Ancak, karanlık karşısında aşk kapasitenizi kaybetmemek önemlidir. Dünyayı cömert olmaktan daha iyi bir yer haline getirmenin daha basit bir yolu var mı?

comert-burclar-hangileri.jpg

YENGEÇLERİN KALBİ HER ZAMAN SEVGİYE AÇTIR

Zor bir dönemden geçen herkes için, bir Yengeç her zaman ağlayacak omzunuz olacaktır. Her zaman açık bir kalple, bir Yengeç yüzeyde ne kadar karamsar görünürse görünsün, sevgiye ve arkadaşlığa ihtiyacı olan birini asla geri çeviremezler. Tabaklarında milyonlarca şey olsa bile, dolu bir program ve sorunlarınızın neden onların sorumluluğu olmadığına dair geçerli nedenler olsa bile, bir Yengeç sizin için orada olmanın bir yolunu bulacaktır. Cömertlikleri empati biçimini alıyor ve ah, derinlere iniyor mu?

ASLANLAR BİR TEŞEKKÜR BİLE BEKLEMEDEN VERİCİLER

Aslanlar sürekli ilgi odağı olma ihtiyaçlarıyla bilinmesine rağmen, insanlar her şeyi ne kadar büyülü yaptıklarını unutuyorlar. Karşılığında bir "teşekkür" bile beklemiyorlar. Bir Aslan, herkesi kabuğundan çıkarmak için elinden geleni yapacak ve tüm arkadaşlarını asla unutamayacakları vahşi bir yolculuğa çıkaracaktır. İşlerin ne kadar paraya mal olduğu önemli değil, ne kadar meşgul oldukları da önemli değil. Bir Aslan kasvetli veya sıkıcı bir dönemden geçtiğinizi bilirse, işleri ilk canlandıran onlar olacaktır.

comert-burclar.jpg

BAŞAKLAR TÜM İHTİYAÇLARININ KARŞILANDIĞINDAN EMİN OLMAK İSTERLER

Başak, planlayıcı, yapıcı ve organizatördür. En küçük ayrıntıları asla unutmazlar ve tembelliğin mükemmellik ihtiyaçlarını yenmesine izin vermezler. En iyi kısım? Bu mükemmellik ihtiyacı, kendiniz için olduğundan daha fazla size uzanır. Bir araya gelmekte sorun yaşadığınızı biliyorlarsa, ayağa kalkmanıza yardımcı olmak için yukarıda ve öteye giden ilk kişi Başaktır. Tüm hazırlıkları yapmak ve asla hayal bile edemeyeceğiniz şekillerde hazırlanmak, siz daha yardım istemeye fırsat bile bulamadan dünyanızı canlandıracaklar.

comert-burc.jpg

TERAZİLERİN YANINDA HERKES RAHAT VE GÜVENDEDİR

Hiçbir şey Terazi'yi herkesin en iyi hayatını yaşadığını görmekten daha mutlu edemez. Birinin yüzüne bir gülümseme getirebilmek, tek isteyebilecekleri şeydir. Her durumda, bir Terazi, herkesin ihtiyaçlarının karşılandığını ve iyi vakit geçirebileceklerini iki kez kontrol ederek tur yapacak. Diğerlerinden daha fazla özen isteyen birine "hayır" diyemeyen Terazi, herkesi kanatlarının altına alır ve onlara nasıl uçulacağını gösterir. İnsanların kalplerini sezgisel olarak anlayarak, birinin neye ihtiyacı olduğunu tam olarak bilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN