Deprem, yangın, volkanik patlama... Çok büyük felaketler kapıda: Ünlü astrolog o zamanı işaret etti

Deprem, yangın, volkanik patlama... Çok büyük felaketler kapıda: Ünlü astrolog o zamanı işaret etti

Ekim ayının yeni haftasına başlarken ünlü astrologdan önemli açıklamalar geldi. Bu hafta önemli gelişmelerin yanı sıra büyük felaketlerin geleceği iddia edildi. Depremden yangına, iş ayrılıklarından ilişki sonlanmalarına… İşte ünlü astroloğun açıklamaları…

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 14-20 Ekim 2024 tarihleri için yaptığı burç yorumlarında, gökyüzündeki önemli değişimlerin felaket senaryolarını gündeme getirdiğini belirtiyor. Kazanova, bu dönemde doğal afetlerin ve toplumsal gerginliklerin artabileceğine dikkat çekti.

yeni-proje-5.jpg

DOLUNAY ETKİSİ: HAZIRLIKLI OLUN

Astrolojik olarak önemli bir hafta bizleri bekliyor. 17 Ekim'de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay, bazı burçlar için belirgin değişikliklere ve gerginliklere yol açabilir. Kazanova, bu dönemde doğal afetlerin –depremler, yangınlar ve volkanik patlamalar– daha görünür hale gelebileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Özellikle Uranüs’ün dolunay üzerindeki etkisi, toprakla ilgili ani olayların yaşanabileceğini işaret ediyor.

yeni-proje-6.jpg

DUYGUSAL YOĞUNLUK VE GİZLİ GERİLİMLER

14 Ekim haftasında Ay’ın Balık burcuna geçişiyle birlikte duygusal yoğunluğun artacağını söyleyen Kazanova, bu dönemde başkalarının ihtiyaçlarına daha duyarlı hale geleceğimizi, ancak karar alma süreçlerinde zorluklar yaşayabileceğimizi vurguladı. "Bu hafta iletişim alanında gerginliklerden uzak durmalıyız," diyen Kazanova, özel ilişkilerdeki çekişmelerin de artabileceğine dikkat çekiyor.

yeni-proje-7.jpg

SALI VE ÇARŞAMBA: RİSKTEN KAÇININ

Salı günü Venüs ve Uranüs arasındaki karşıt açının etkisiyle ilişkilerde tahammülsüzlükler artabilir. Kazanova, kadın hakları ile ilgili konuların da bu dönemde ön plana çıkabileceğini belirtiyor. Çarşamba günü ise Jüpiter ve Mars’ın kavuşumu, askeri ve dini konularda gerginliğe neden olabilir. Bu günlerde panikle hareket etmemek gerektiğini belirten Kazanova, şartları iyice gözden geçirmenin önemine vurgu yapıyor.

DOLUNAYIN BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

KOÇ BURCU

koc.jpg

Koçlar, dolunayda özel hayatlarında bazı sıkıntılarla karşılaşabilir. Aile içindeki gerilimler, kariyer baskılarıyla birleşebilir. Sağlık konusunda ise baş bölgesi ve solunum yollarına dikkat edilmesi gerekiyor.

BOĞA BURCU

boga-1-001.jpg

Boğalar için dolunay, kadersel olayların ortaya çıkabileceği bir dönemi işaret ediyor. Çalışma alanında yaşanacak olaylar, kişisel ilişkileri etkileyebilir. Salı günü ise harcamalara dikkat edilmesi tavsiye ediliyor.

İKİZLER BURCU

ikizler.jpg

İkizler, iş hayatında odaklanma gereği duyabilir. Ancak Salı günü, iş arkadaşlarıyla olan ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Dolunayın etkisiyle sosyal çevredeki ilişkiler güçlenebilir.

YENGEÇ BURCU

yengec.jpg

Yengeçler, kariyerlerinde bağımsızlık arayışında olacaklar. Ancak ailevi sorunlar, iş hayatındaki hedeflerini etkileyebilir. Dolunay, yeni fırsatlar yaratabilir.

ASLAN BURCU

aslan.jpg

Aslanlar, seyahat ve eğitimle ilgili konularda fırsatlar yakalayabilir. Ancak Salı günü evdeki gerilimlere dikkat etmekte fayda var. Dolunay, yeni projeler için fırsatlar getirebilir.

BAŞAK BURCU

basak.jpg

Başaklar için maddi konular ön planda. Dolunay, parasal meselelerde ani kararlar almalarını gerektirebilir. Evin düzenlenmesi ise dolunaydan sonra gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU

terazi.jpg

Teraziler, bu hafta güzel fırsatlar yakalayabilir. Ancak Salı günü maddi konularda dikkatli olmaları öneriliyor. Dolunay, özel hayatlarını etkileyebilir.

AKREP BURCU

z2.jpg

Akrepler, iş ve sağlık konularında gerginliklerle karşılaşabilir. Salı günü dikkatli olmaları gerekiyor. Dolunay, maddi özgürlük arayışlarını tetikleyebilir.

YAY BURCU

yay.jpg

Yaylar, bu hafta parayla ilgili konularda dikkatli olmalı. Salı günü tartışmalardan uzak durmalılar. Dolunay, özel hayatlarında yenilikler getirebilir.

OĞLAK BURCU

oglak.jpg

Oğlaklar için kariyer fırsatları artarken, evle ilgili gerginlikler de olabilir. Dolunay, aile içindeki dengeleri sorgulatabilir.

KOVA BURCU

kova.jpg

Kovalar, maddi konularda yeni fırsatlar elde edebilir. Dolunay, iletişimsel işlerinizin hızlandığı bir dönem sunuyor. Dikkatli adımlar atmalısınız.

BALIK BURCU

balik.jpg

Balıklar, sağlığına dikkat etmelidir. Maddi konularda riskli adımlardan kaçınmalılar. Dolunay, kariyerlerinde yeni fırsatlar doğurabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN