Cansu Dere de pavyon polemiğine dahil oldu! Dikkat çeken sözler: Oradaki kadınlar da....

Cansu Dere de pavyon polemiğine dahil oldu! Dikkat çeken sözler: Oradaki kadınlar da....

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi uzun süredir gündemden düşmüyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı tartışma yaratmış ve birçok ünlü isim de bu tartışmaya dahil olmuştu. Pavyon dansıyla ilgili ünlü oyuncu Cansu Dere de yorum yaptı. İşte detaylar...

Yıllar sonra İnci Taneleri dizisi ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin senaristliğini de üstlenen Erdoğan, Azem Yücedağ karakterine hayat veriyor. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri pavyon dansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve dansı gündeme bomba gibi düşmüştü.

İnci Taneleri ilk bölümüyle 25 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi. Yüksek reyting oranları alarak milyonları ekrana kilitleyen diziye Ergüçlü'nün pavyon dansı damga vururken, Sincanlı Erkal’ın ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı milyonlarca kez izlendi.

inci-taneleri.jpg

Birçok ünlü isim İnci Taneleri dizi hakkında yorum yapmış ve bazı ünlü isimler adeta polemik yaratmıştı. Cansu Dere de son dönemin en çok konuşulan Dilber dansı ve pavyonlarla ilgili konuştu.

dere.jpg

Dere, “Bu konuşulanları oradaki kadınlar da duyuyor ya, biraz daha zarif olmalıyız. Pavyon bu sistemin bir parçası ve sebebi bu kadınlar değil. Bir doktorun hayatını izliyoruz, bir de pavyonda çalışan kadının hikayesine bakalım. Onun üzüntülerine, neden orada olduğuna, yaşadıklarına bakalım, hayat bu ya.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN