Buse Terim'den ayrılık sonrası açıklama: İyi olmamam için bir sebep yok

Buse Terim'den ayrılık sonrası açıklama: İyi olmamam için bir sebep yok

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Volkan Bahçekapılı ile evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Ayrılık sonrası Terim, sosyal medya hesabında özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı. Terim, "İyiyim, iyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde. Çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım. Yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum." dedi.

2014 yılında nikah masasına oturan Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, ilk çocukları Nil'i 2016’da, ikinci kızları Naz'ı ise 2018'de kucaklarına almıştı. 10 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı veren ünlü çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Terim, ayrılık sonrası sosyal medya hesabında özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.

"GÖSTERECEĞİNİZ HASSASİYET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Boşanma sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozan Buse Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz."

"HAYAT IŞIĞIMI YENİDEN KAZANDIM"

Terim, şu ifadeleri kullandı:

"İyiyim, iyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde. Çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım. Yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha çok 'ben' demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfediyorum da diyebiliriz. İçimde unuttuğum enerjimi, hayat ışığımı yeniden kazandım. Bu yüzden de iyiyim ve mutluyum."

"ÇOCUKLARA UZMAN YARDIMI ALARAK SÖYLEDİK"

Ayrılık süreci sorulan Terim "Buna benzer çok fazla soru geldiği için önce bununla başlamak istiyorum. Evet bir uzman yardımı alarak söyledik. En önemli noktanın bu kararı almamızın sebebinin onlar olmadığını vurgulamamız olduğunu söylediler. Çocuklar bazen bu durumlarda kendilerini suçlayabiliyormuş çünkü. Özellikle bu kararı iki yetişkin olarak kendi sebeplerimiz yüzünden aldığımızı anlattık. Anne baba olarak her zaman yanlarında olduğumuzu özellikle vurguladık. Etkilenmediler diyemem ama süreci benim tahminimden daha sakin atlattılar ve şu anda da gayet iyiler" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN