Bülent Serttaş'ın son halini gören tanıyamadı! Meğer estetik yaptırmış: Kazancını nereye yatırdığı ortaya çıktı

Bülent Serttaş'ın son halini gören tanıyamadı! Meğer estetik yaptırmış: Kazancını nereye yatırdığı ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, son haliyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcının o hallerini görenler resmen tanıyamadı. Bir döneme damga vuran ismin estetikleri görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Bir döneme damga vuran, şarkılarıyla, sahne performansıyla dinleyicileri kendine hayran bırakan Bülent Serttaş, bu kez sanatıyla değil estetikleri ile magazin gündemine geldi. Magazin muhabirlerine röportaj veren ünlü isim kazancının nereye yatırdığını açıklarken estetik itirafında bulundu.

yeni-proje-27.jpg

VERDİĞİ KİLOLARI GERİ ALMIŞ

Bülent Serttaş son dönemde aldığı kilolar ile dikkat çekiyordu. '24 kilo vermiştim 14'ünü geri aldım' diyen Serttaş'ın yüzündeki değişim de gündem oldu.

Snob Magazin’de yer alan habere göre, essam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' adlı sergisine eşiyle katılan ünlü isim yüzündeki değişikliklerle dikkati çekti. Sergide tablo satın alan Serttaş, çocukları için yatırım amaçlı tablo ve obje satın aldığını söyledi.

yeni-proje-28.jpg

KAZANCINI NEREYE HARCADIĞINI AÇIKLADI

Serttaş, "İyi bir koleksiyoner olmaya çalışıyorum. Üç senedir hanımın sayesinde bu işe girdik. Sanat sevgisini çocuklara aşılamaya çalışıyoruz. Babaları zaten sanatın içinde. Resim sanatını da bilsinler ve öğrenesineler" dedi.

ESTETİK İTİRAFI GELDİ

Yüzündeki değişim için ise Serttaş, "Göz kapaklarım düşüyor ve beni rahatsız ediyordu. Sağlık açısından da doktorum müsaade etti ve yaptı. Yani estetik amaçlı değil. İnsanların gözüne kötü gözükecek bir şey olursa iyi olmak için yaparım, karşı değilim. Kliplerimde de hiç filtre kullanmadım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN