Brad Pitt isyan etti: Kimse bana inanmıyor, aynı hastalığa sahip biriyle tanışmak istiyorum

Brad Pitt isyan etti: Kimse bana inanmıyor, aynı hastalığa sahip biriyle tanışmak istiyorum

Ünlü aktör Brad Pitt, 'yüz körlüğü' hastalığına sahip olduğunu düşündüğünü belirterek birçok insanın yüzünü hatırlayamadığını söyledi. Kimsenin kendisine inanmadığını vurgulayan Pitt, aynı hastalığa sahip insanlarla tanışmayı istediğini kaydederek "Kimse bana inanmıyor. Aynı hastalığa sahip biriyle tanışmak istiyorum. Tanıştığım insanları hatırlamak istiyorum çünkü bu hastalık sebebiyle insanların benim soğuk ve ilgisiz olduğumu düşünmesinden korkuyorum" diye konuştu.

Ünlü aktör Brad Pitt, ABD'nin önde gelen yayın organlarından GQ dergisine verdiği röportajda 'prosopagnozi' olarak da bilinen 'yüz körlüğü' hastalığına sahip olduğunu düşündüğünü belirterek birçok insanın yüzünü hatırlayamadığını söyledi.

58 yaşındaki başarılı aktör, kendisine herhangi bir teşhis konulmadığını kaydederek kimsenin kendisine inanmadığını vurguladı.

Aynı hastalığa sahip insanlarla tanışmak istediğini dile getiren başarılı oyuncu, tanıştığı insanları hatırlamak istediğini belirterek şunları söyledi:

"Kimse bana inanmıyor. Aynı hastalığa sahip biriyle tanışmak istiyorum. Tanıştığım insanları hatırlamak istiyorum çünkü bu hastalık sebebiyle insanların benim soğuk ve ilgisiz olduğumu düşünmesinden korkuyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN