Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı soyadını değiştiremedi: Biraz daha bekleyecek

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızı soyadını değiştiremedi: Biraz daha bekleyecek

2016'da yollarını ayıran Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh, babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurdu. Duruşma teknik nedenlerle ertelenirken, Shiloh'un avukatı durumu normal bir gecikme olarak nitelendirdi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 2016 yılında yollarını ayırmasının ardından çiftin çocukları da zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak çiftin 18 yaşındaki kızı Shiloh Jolie-Pitt, babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurdu. Shiloh, sunduğu belgelerle bundan böyle babası Brad Pitt’in soyadını kullanmak istemediğini belirtti.

4-002.jpg

SOYADINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEK

Yaklaşık iki ay önce soyadından "Pitt" ekini çıkarmak için mahkemeye başvuran Shiloh, Kaliforniya eyaletine göre isim değiştirme sürecinde bir sonraki adımı da tamamladı. Page Six'in haberine göre; pazartesi günü yapılması planlanan duruşma teknik nedenlerden dolayı ertelendi.

5-001.jpg

Shiloh'un avukatı Peter Levine, "Ne yazık ki mahkeme bugünkü duruşmadan önce gerekli kontrolleri tamamlayamadı bu nedenle duruşma 19 Ağustos'a ertelendi. Bu gecikme oldukça normal bir durum" açıklamasında bulundu.

BRAD PITT ÜZGÜN

People dergisine konuşan kaynaklar, Shiloh’un soyadını sildirmek istemesinin Brad Pitt’i çok üzdüğünü belirterek, "Shiloh doğduğunda, Brad hayatında hiç o kadar mutlu olmamıştı. Her zaman bir kız çocuğu istiyordu. Çocuklarını kaybettiğini bilmek elbette Brad için kolay değil. Çocuklarını seviyor ve onları özlüyor. Çok üzücü." dedi.

3-002.jpg

ANNESİ İLE YAŞIYOR

Boşanmanın ardından Shiloh ve diğer beş kardeşi anneleri Angelina Jolie ile kalıyor. Shiloh, çiftin ilk biyolojik çocuğu olarak 2006 yılında Namibya’da dünyaya gelmişti.

2-002.jpg

VIVIENNE VE ZAHARA DA BABALARININ SOYADINI KULLANMIYOR

Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin kızı Vivienne’in, babasının soyadı "Pitt"i kullanmadığı da ortaya çıkmıştı. Vivienne, annesinin yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikali The Outsiders'da asistan olarak görev aldı. Müzikalin broşüründe adı "Vivienne Jolie" olarak geçen 15 yaşındaki genç kızın, babasının soyadını kullanmadığı dikkatlerden kaçmadı. Ancak Vivienne’in soyadını değiştirmek için yasal bir adım atıp atmadığı bilinmiyor.

Aynı şekilde, çiftin kızı Zahara da "Pitt" soyadını kullanmayı bırakmıştı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara kendini "Adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya'dan geldim" diyerek tanıtmıştı.

1-001.jpg

ALTI ÇOCUKLARI VAR

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliğinden Shiloh, Knox ve Vivienne adında üç biyolojik çocukları var. Jolie, en büyük çocuğu Maddox'u Kamboçya'dan, Zahara’yı Etiyopya’dan, Pax’i ise Vietnam’dan evlat edindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN