Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu! İlker Ayrık yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı: Artık o işi yapıyor...

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu! İlker Ayrık yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı: Artık o işi yapıyor...

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Seksenler' dizisinde gösterdiği performansla yıldızı parlayan ünlü oyuncu İlker Ayrık, yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Son olarak 2 Aralık 2022'de vizyona giren 'Çakallarla Dans 6' filminde rol alan ve bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden ünlü oyuncu İlker Ayrık, yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Yaklaşık 2 yıldır gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu İlker Ayrık, geçtiğimiz aylarda İstanbul'da 17 dönümlük araziye çiftlik kurmuştu. Ünlü oyuncu yeni işiyle büyük bir sürprize imza attı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Beykoz'da çiftlik kurarak köy hayatını yaşamaya başlayan İlker Ayrık, vaktini çiftliğinde geçirmeye başladı.

Dün akşam rapçi Ceza için düzenlenen saygı gecesine katılan ünlü oyuncu, Magazin Online muhabirinin sorularını yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalara imza attı. Ünlü oyuncu, kendi meyve ve sebzesini üretmeye başladığını açıkladı.

Çiftçilik ve aşçılık yaptığını açıklayan İlker Ayrık, "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum. Rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor, şu anda öyle değil, hobi amaçlı devam ediyor. Daha iyi olması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Sonbahar mevsiminde ekranlara dönüş yapabileceğini duyuran ünlü oyuncu ayrıca "Yeni programlar için görüşüyoruz. Çok kanalla çok proje görüşüyoruz. Herhalde sonbaharda veya yılbaşına doğru bir iş yapacağız. Onun dışında YouTube'da iş yapmaya devam ediyoruz. Çok iyiyim, kendimi çok iyi hissediyorum" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN