Bir Burca Şans Gülerken 3 Burcun İşi Çok Fazla Zor Olacak! Sizin Payınıza Şans Mı Yoksa Zorluklar Mı Düştü?

Bir Burca Şans Gülerken 3 Burcun İşi Çok Fazla Zor Olacak! Sizin Payınıza Şans Mı Yoksa Zorluklar Mı Düştü?

Koçlar enerjilerini partnerlerine harcarken boğalar ayartılmaya karşı direnecek, ikizlerin verimli çalışmaya yengeçlerin ise daha anlayışlı olmaya odaklanması gerekecek, aslanlar fazlaca meşgul olurken başaklar tüm planlarını aşk uğruna bırakacak, dünün en şanslısı teraziler olurken akrepleri ve yaylar ise zorluklar bekliyor, oğlaklar engelleri aşarken kovalar gel git yaşayacak, balıklar ise nezaket ve incelikle işlerini halledecek. İşte günlük burç yorumları...

21 TEMMUZ 2022

KOÇ : TÜM ENERJİNİZ PARTNERİZNİZ İÇİN

Görünüşe göre bu perşembe, henüz yoksa, enerjinizi partnerinizi bulmaya harcayacaksınız.

Bunu başarmanın hayatınızı tamamlayabileceğini ve bu sayede diğer her şey için enerji bulabileceğinizi hissediyorsunuz. Bunu hayatlarında daha önce keşfeden şanslıları daha sakin ve daha az olaylı bir gün bekliyor olacak.

BOĞA : AYARTILMAYA DİRENMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

Mevcut eğilim, uzun süredir ortaya çıkmayan bazı prensiplerinizi gün yüzüne çıkaracak.

Eğlenme söz konusu olduğunda bazı kurallarınız var ve ayartılmaya direniyorsunuz, çünkü bu anın, hayatta gerçekten bir noktaya parmak basmanız gereken anlardan biri olduğunu hissediyorsunuz. Bazı Boğalar, kendilerini bu konuda diğerlerinden daha güçlü hissedecekler.

İKİZLER : ÇOK ÇALIŞMAK İLE VERİMLİ ÇALIŞMAK ARASINDA BİR FARK VARDIR UNUTMAYIN

Artan çalışma kapasiteniz verimlilikle karıştırılmamalıdır, çünkü bu perşembe günü bir şeyler yapmakta çok hızlısınız, ancak bunları en iyi şekle getirmek zorunda değilsiniz.

Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz zaman ayırmanız gerekiyor. Ancak bu tavsiyeye kulak vermek yerine, önce işe başlama eğiliminde olacaksınız.

yildizlar-3.jpg

YENGEÇ : ÇEVRENİZDEKİLERE KARŞI DAHA ANLAYIŞLI OLMA EĞİLİMİNDESİNİZ

Önümüzdeki birkaç gün boyunca arkadaşlık ön planda olacak. Etrafınızdakilere karşı daha anlayışlı olma eğilimindesiniz.

Bu, başkalarını neyin motive ettiğini ve onlar için neler yapmanız gerektiğini anlamak için harika bir gün. Bu, aynı zamanda eğlenceli aktiviteler için uygun bir zaman, bu yüzden plan yapma ve hedef koyma konusunda tamamen ciddi olmayın.

ASLAN : FAZLA MEŞGULSÜNÜZ

Bu perşembe fazla meşgul olacak gibisiniz. Planladığınızdan daha azını halletmeyi kabul etmiyorsunuz ve her türlü engelle sonuna kadar savaşmaya hazırsınız.

Bunun dışında, bu gece önceden hazırlık gerektiren sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz.

BAŞAK : AŞK İÇİN TÜM PLANLARI ERTELEYEBİLİRSİNİZ

Bu perşembe kendinizi ilginç, son derece yüksek ve tutkulu bir enerjiyle sarmalanmış bulacaksınız. Aşk hayatınız sizin için öncelik ve sadece bu anlamda istediğinizi elde ettiğinizden emin olmak için diğer birçok planın ertelenmesine göz yumacaksınız.

Bazı Başaklar kendi iyilikleri için biraz fazla idealisttir, bu yüzden belki biraz daha gerçekçilik onların hayal kırıklığına uğramasını önler.

TERAZİ : GÜNÜN EN ŞANSLISI SİZSİNİZ

Yeterli kaynak ve yeterli zaman herkesin dilediği iki şeydir ve görünüşe göre sizin için bu iki şey bugün gerçek oluyor.

Bu perşembe size iş yerinde gerçek anlamda bir etki yaratma şansı sunacak, bu yüzden yeni şeyler denemekten korkmamalısınız. Normal şartlarda hissettiğiniz güvensizlikleri aşmak için yeteri kadar ilham sizinle olacak.

yildizlar-001.jpg

AKREP : ZORLUKLAR İLE KARŞILAŞACAKSINIZ

Bu sabah, bir meslektaşınızla akıl yürütmeye çalışırken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak iyi haber şu ki, bu kesinlikle sizin yüzünüzden olmuyor.

Ayrıca, bu yüzden başarıya giden yolda önünüze set çekildiğini düşünmemelisiniz. Bazı Akrepler öğleden sonra hayatın zevküsefa tarafına çekilecek.

YAY : MOTİVASYONUNUZ ZORLUKLARI AŞMANIZI SAĞLAYACAK

Fiziksel olarak en iyi durumda olmasanız da bugün konsantrasyonunuz ve motivasyonunuz her zorluğun üstesinden gelecek gibi görünüyor.

Birini etkilemeye çalışıyorsunuz ve yenilgiyi asla kabul etmiyorsunuz. Bu, evin etrafındaki işleri halletmek için iyi bir gün, bu yüzden belki de dikkatinizi oraya vermelisiniz.

yioldizlar-1-001.jpg

OĞLAK : TÜM ENGELLERİ AŞACAKSINIZ

Biraz vizyonla, bu perşembe, iş yerindeki en zor olanlar da dahil, tüm engelleri aşacaksınız. Kendinizle çok barışıksınız ve bu duyguyu daha uzun süre korumaya çalışıyorsunuz.

Bazı insanlar diğerlerinden daha motive görünecek, ancak bunun iştahınızı kapatmasına izin vermemelisiniz, özellikle de bu kişiler rakipleriniz değilse.

KOVA : DUYGUSAL GEL GİTLER YAŞAYACAKSINIZ

Bu perşembe günü hem partnerinize hem de işinize olan tutkunuza vakit ayırmaya çalışırken duygusal gelgitler yaşayacaksınız.

Uç noktalar arasında duracaksınız ve tüm sözlerinizi yerine getirdiğinizden emin olmak için koşuşturacaksınız. Bu aynı zamanda romantik anlamda yeni bir maceranın başlangıcı olabilir.

BALIK : İNCELİK VE NEZAKET BAŞARININ ANAHTARI OLACAK

Kafanızın içinde her ne varsa onu gerçeğe dönüştürmeniz için uzun bir yol gitmeniz gerekiyor ve ne kadar yaratıcı olursanız olun, bu gerçeği bugün fark etmeniz muhtemel.

Bugün parlak fikir değil, incelik ve nezaket gerektirir ve buna ne kadar çabuk uyum sağlarsanız, meyvelerini o kadar hızlı toplarsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN