Ajda Pekkan sahnede resmen sinir krizi geçirdi! "Protokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin"

Ajda Pekkan sahnede resmen sinir krizi geçirdi! "Protokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin"

Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki konserde, konser bitmeden alandan ayrılan protokole sinirlendi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Geçtiğimiz Şubat ayında sağ omzundan ameliyat olarak hayranlarını korkutan Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konserde adeta sinir krizi geçirerek vatandaşlara tepki gösterdi.

Süper star Ajda Pekkan, aylardır süren hazırlıktan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Konserde, geceye özel koreografi ve ışık gösterilerinin sunulurken Ajda Pekkan, hayranlarını "İyi akşamlar İstanbul" diyerek selamladı.

Konserin ilerleyen dakikalarında protokolde oturan vatandaşların alandan ayrılmasına sinirlenen Ajda Pekkan, "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" şeklinde konuşarak yaşanan duruma tepki gösterdi.

Pekkan'ın bu sözleri bir vatandaşın cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.

İşte o anlar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN