Ajda Pekkan konserinde protokol krizi: Kimse şarkım bitmeden kalkamaz

Ajda Pekkan, Harbiye konserinin sonlarına doğru protokolde oturanların yerlerinden ayrılmasına sinirlendi. Şarkısını yarıda keserek tepkisini dile getiren Pekkan, "Kuralları bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" diyerek sert çıktı. Ardından menajerine dönen Pekkan, "Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz" dedi.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde önceki akşam sahne alan Ajda Pekkan, konserin sonlarına doğru beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Protokolde oturan bazı kişilerin yerlerinden ayrıldığını fark eden Pekkan, şarkısını yarıda keserek, "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" diye sordu.

002132.jpg

'ŞARKIM BİTMEDEN KİMSE KALKAMAZ'

Hayranlarından alkışlarla destek alan 78 yaşındaki sanatçı, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin." dedi.

Ardından menajerine dönen Pekkan, "Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz" ifadesini kullandı.

13212313.png

Sahneye ilk çıkışında 20 şarkı seslendiren Ajda Pekkan, bis için 8 parça daha seslendirdi. Toplam 28 şarkı seslendiren Pekkan, 3 saatten fazla bir süre sahnede kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN