5 ay içinde ikinci villasını almıştı: Fahriye Evcen'in altın varaklı lüks villasını görenler hayran kaldı!

5 ay içinde ikinci villasını almıştı: Fahriye Evcen'in altın varaklı lüks villasını görenler hayran kaldı!

Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Fahriye Evce ve Burak Özçivit, işleri ve özel hayatlarının yanı sıra şimdi de yatırımları ile magazin gündemine geldi. Çiftin altın varaklı lüks villasını görenler resmen hayran kaldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, başrolünde yer aldıkları Çalıkuşu dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamışlardı. Doludizgin aşklarını 2017 senesinde evlilikle taçlandıran ikili sanat dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer almayı başardı. Karan ve Kerem isimlerinde 2 oğlu olan çift yalnızca yaptıkları işlerle ya da özel hayatlarıyla değil yatırımlarıyla da magazin gündemine geliyor. Son olarak lüks villaları ile gündem olan ikiliden Fahriye Evcen ev hallerini paylaşınca görenler resmen hayran kaldı.

yeni-proje-5-001.jpg

LÜKS VİLLALARI İLE GÜNDEME DÜŞTÜLER

Kazandıkları parayı genellikle gayrimenkule yatırmayı tercih eden Özçivit çifti son olarak 5 ay içinde ikinci villalarını aldılar. Bu 2 villa için 4 milyon 250 bin dolar ödeme yapan ikili yaptıkları yatırımlarla çok konuşulmaya başlamıştı. İkiliden Fahriye Evcen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla evini takipçilerine göstermiş olduğu nokta.

yeni-proje-6.jpg

Ağırlıklı olarak gold ve krem renginin olduğu bu evde çiftin mobilya seçiminden aksesuar seçimine kadar kullandıkları tüm detaylar oldukça beğeni topladı. Öyle ki ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in takipçileri bu paylaşımların altına “evine bayıldım" , “evin çok güzel” , “evin çok gösterişli” gibi yorumlar yaptı.

İŞTE FAHRİYE EVCEN’İN O LÜKS EVİ…

capture-20240306124729827.jpg

capture-20240306124721754.jpg

capture-20240306124713776.jpg

capture-20240306124704128.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN