Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe'nin rotasını belirledi: Avrupa'da olmalıyız!

Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe'nin rotasını belirledi: Avrupa'da olmalıyız!

Fenerbahçe futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'yla yarın oynayacakları maç sonunda, turu geçerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanacak maç öncesinde II. Louis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım da katıldı.

Milli sol bek, bu sene kesinlikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak istediklerini dile getirdi.

Bu turun en zor eşleşmesinin kendilerine geldiğini ve ilk maçta iyi bir performansla kazandıklarını vurgulayan Hasan Ali, "İyi bir futbolla yarın turu geçeceğimizi ümit ediyorum. Bu sene kesinlikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Önümüze maç maç bakmalıyız. Hazırlık döneminde tam takım halinde değildik. Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle aramıza geç katılanlar oldu. Maça, elimizden geldiğince iyi hazırlandık. Takım halinde hareket ederek, ülkemize ve taraftarımıza güzel bir mutluluk yaşatmayı istiyoruz" diye konuştu.

16-08/02/resimid_3935006-1470163889.jpg

'DİKKATLİ OLMALIYIZ'

İlk maçta çok fazla gol kaçırdıklarını hatırlatan Hasan Ali, "2-1 tehlikeli bir skor. Diken üstü diyebilirim. Dikkatli olmalıyız. Takım havasına baktığımızda herkes kendi görevine odaklandı. Eminim yarın da herkes elinden geleni yapacak ve iyi skorla döneceğiz" dedi.

'KENDİMİ HER ZAMAN HAZIR TUTMAYA ÇALIŞIYORUM'

Hasan Ali, antrenmanlar dışında ekstra çalışmalar yaptığı yönündeki bir soruya, "En büyük motivasyonum, bu kulüp için ter dökmek. Her zaman kendimi hazır tutmak zorundayım. Bunu ekstra çalışma veya özel bir şey olarak görmüyorum. Bu formanın verdiği sorumlulukla kendimi her zaman hazır tutmaya ve geliştirmeye çalışıyorum" cevabını verdi.

16-08/02/resimid_3931659.jpg

'YENİ SİSTEME ALIŞIYORUZ'

Hasan Ali Kaldırım, Pereira'nın yeni sistemi 3-5-2'ye de gün geçtikçe daha fazla alıştıklarını belirtti. Tecrübeli futbolcu, hafta sonu yapılacak düğününün hatırlatılması üzerine, kendisine verilecek en güzel hediyenin, yarın turu atlayacak sonuç olduğunu kaydetti.

MONACO / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN