Vantilatörleri kapatın, pencereleri açın, bugün püfür püfür esecek! Kerem Ökten Türkiye'ye müjdeyi verdi

Vantilatörleri kapatın, pencereleri açın, bugün püfür püfür esecek! Kerem Ökten Türkiye'ye müjdeyi verdi

Vantilatörleri, klimaları kapatın; pencereleri sonuna kadar açın! Bugün püfür püfür esecek! Kerem Ökten'den Türkiye'ye serinlik müjdesi...

Türkiye'yi kuzeyden etkisi altına alan rüzgarlar, pazartesi günü hızını azaltarak hafif esintiler sundu. Bu durum, aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar için kısa sürede de olsa bir rahatlama sağladı.

Özellikle sıcak hava dalgasının etkili olduğu günlerde, kuzey rüzgarlarının getirdiği serinlik vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak, pazartesi günü rüzgarların hızını yavaşlatması beklenen serinliği tam anlamıyla getiremediği için bazı hayal kırıklıklarına yol açtı.

KEREM ÖKTEN’DEN MÜJDELİ HABER

meteoroloji-1.png

Meteoroloji paylaşımlarıyla dikkat çeken Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sevindirici bir açıklama yaptı. Ökten, rüzgarların salı günü yeniden hızlanacağını belirterek, vatandaşlara serin günlerin devam edeceği müjdesini verdi.

RÜZGARLAR YENİDEN HIZLANACAK

Ökten, dün hızını azaltan kuzeyli rüzgarların bugün de etkili olacağını, özellikle gündüz, gölgede serinlik olacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN