Turgut Altınok'tan ilk açıklama: Vatandaşımız kararını vermiştir

Turgut Altınok'tan ilk açıklama: Vatandaşımız kararını vermiştir

Türkiye yerel yöneticilerini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş ile yarışan AK Parti adayı Turgut Altınok, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Altınok, "Vatandaşımız karar vermiştir, saygı duyarız, hayırlı olsun" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy sayım sürecini, AK Parti Ankara İl Başkanlığından takip etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile bir süre burada görüşen Altınok, ardından AK Parti Genel Merkezi'ne gitmek üzere binadan ayrıldı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

'DEMOKRASİ BUDUR, SAYGI DUYARIZ'

Gazetecilere seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulunan Altınok, "Vatandaşımız karar vermiştir. Demokrasi budur, saygı duyarız, hayırlı olsun." diye konuştu.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN