Tunç Soyer, İzmirlilere müjdeyi duyurdu! Tekrar aday gösterilmemişti

Tunç Soyer,  İzmirlilere  müjdeyi duyurdu! Tekrar aday gösterilmemişti

İzmir’de yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer’den İzmirlilere son sürpriz geldi. İzmir’de toplu taşımada yeni dönem resmen başlıyor. İZBAN, otobüs,metro, tramvay kullananlara müjdeler olsun. İşte detaylar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentteki toplu taşıma kullanıcıları için müjdeli bir haber paylaştı. Yapılan duyuruya göre, İzmir’de toplu taşımada aktarma yapabilme süresi 90 dakikadan 120 dakikaya uzatıldı. Bu yeni uygulama, mart ayından itibaren hayata geçirilecek.

img-3057.webp

SOYER, X’TEN MÜJDEYİ VERDİ

Soyer, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, İzmirlilere seslendi. Soyer, “Sevgili İzmirliler, sizlere güzel bir haberim var. Yaptığımız raylı sistem yatırımları ve eklediğimiz yeni otobüsler sayesinde, artık 90 dakika değil, 120 dakika boyunca ücretsiz aktarma yapabileceksiniz. Bu yeni düzenleme Mart ayı itibarıyla başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Bu yeni düzenleme, İzmir’deki toplu taşıma kullanıcılarına daha esnek bir seyahat imkanı sunarken, şehir içi ulaşımın daha da rahatlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN