Trump’ın ölüme ne kadar yaklaştığının görüntüsü ortaya çıktı: Başını çevirmeseydi...

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 13 Temmuz'da seçim mitinginde uğradığı silahlı saldırıda ölüme ne kadar yaklaştığının görüntüsü ortaya çıktı. Hazırlanan 3 boyutlu videoda Trump'ın son anda kafasını çevirmesiyle hayatının kurtulduğu görüldü.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin yeniden başkan adayı olan Donald Trump, cumartesi günü (13 Temmuz) Pensilvanya'daki mitinginde uğradığı suikast girişiminde ölüme ne kadar yaklaştığını ortaya koyan yeni görüntüler çıktı.

videoframe-1098.png

HAYAT KURTARAN HAREKET

Point Consciousness isimli sosyal medya hesabı tarafından yapılan, bilgisayar destekli 3 boyutlu görselleştirme, Trump'un başını hareket ettirdikten hemen sonra kulağını sıyıran merminin kuşbakışı görüntüsünü çıkardı.

videoframe-3797.png

Videoda ayrıca, Trump'ın son saniyede başını çevirmesiyle ölümden kurtulduğu, çevirmese tam kafasından vurulacağı net bir şekilde anlaşılmış oldu.

Trump'a suikast girişimi dünya basınında: Seçimi bu fotoğraf mı belirleyecek?

Görüntü kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, Trump'ın bu saldırıda hayatta kalmasının tam anlamıyla bir "mucize" olduğunu ifade etti.

videoframe-8579.png

NE OLMUŞTU?

Eski ABD Başkanı Trump, cumartesi günü Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

ABD Gizli Servisi, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden kürsünün bulunduğu noktaya birçok kez ateş eden saldırganın öldürüldüğünü açıklamıştı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamıştı.

Trump saldırının ardından ilk kez dün (16 Temmuz) halk karşısına çıkmıştı. Eski başkanın kulağındaki sargı dikkat çekmişti.

Trump, suikast girişiminin ardından ilk kez halk karşısına çıktı

FBI, incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı. Crooks'un saldırı motivasyonu halen belirsizliğini koruyor.

55154545.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN