TOKİ duyurdu! 32 ilin başına talih kuşu kondu, 174 arsa satışa çıkıyor: İşte peşinat ve taksit detayları

TOKİ duyurdu! 32 ilin başına talih kuşu kondu, 174 arsa satışa çıkıyor: İşte peşinat ve taksit detayları

Ev alma hayali kuranlara TOKİ’den müjdeli bir haber geldi. Konut fiyatlarının her geçen gün arttığı bu dönemde TOKİ’den ev almak diğer alternatiflere göre vatandaşlara daha kolay geliyor. Bu kapsamda tam 32 ilde 174 arsanın satışa çıkacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde toplamda 174 arsayı açık artırma usulüyle satışa sunacağını duyurdu. Bu büyük satış fırsatında, alıcılara cazip bir ödeme planı da sunuluyor. İşte detaylar…

yeni-proje-6.jpg

TOKİ’NİN SATIŞA ÇIKARDIĞI ARSALAR VE İLLER

TOKİ, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van’da bulunan toplam 174 arsayı açık artırma yoluyla satışa çıkaracak. Bu arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonları gibi farklı niteliklere sahip.

ÖDEME PLANI VE SATIŞ TARİHİ

Satışa sunulan arsalar için TOKİ, alıcılara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı tanıyor. Açık artırma, 29 Ağustos 2024 tarihinde saat 10.30’da yapılacak.

yeni-proje-7.jpg

AÇIK ARTIRMA YERLERİ VE KİRALAMA İMKANI

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, internet üzerinden de teklif vermek mümkün olacak. Teklifler, "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden verilebilecek.

İstanbul’da ayrıca bir rekreasyon alanının kiralanacağı açık artırma da aynı tarihte, saat 10.30’da yapılacak. Kiralama bedeli bu açık artırmada belirlenecek.

yeni-proje-8.jpg

BİLGİ VE İLETİŞİM

Detaylı bilgiye TOKİ’nin resmi internet sitesi "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakyonetim.com.tr" adreslerinden ulaşılabilir. Ayrıca, 444 86 54 numaralı telefon hattından da bilgi alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN