Tırdan düşen piknik tüpü faciaya neden oldu! Sürücünün sorumsuzluğu, bir cana mâl oldu

Tırdan düştüğü tahmin edilen piknik tüpüne çarpmamak için manevra yapan aracın bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. İşte detaylar...

Düzce'nin Anadolu Otoyolu'nun Üçköprü mevkisinde İstanbul istikametinden Ankara istikametine giden Cemal S. idaresindeki araç, bir tırdan düştüğü tahmin edilen piknik tüpüne çarpmamak için manevra yaparak yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

TIRDAKİ PİKNİK TÜPÜ YOLA FIRLADI

Kazada, araçta bulunan sürücü Cemal S. ile Ayten S., Esra Duygu D. ve Sevinay S. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yarılalardan Sevinay S. yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

otoyolda-tirdan-dusen-piknik-tupu-kazaya-neden-oldu-1.jpg

otoyolda-tirdan-dusen-piknik-tupu-kazaya-neden-oldu-3.jpg

otoyolda-tirdan-dusen-piknik-tupu-kazaya-neden-oldu-4.jpg

otoyolda-tirdan-dusen-piknik-tupu-kazaya-neden-oldu-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN