Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın içinde bulunduğu araç kaza yaptı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın içinde bulunduğu araç kaza yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Bakan Göktaş'ın durumunu iyi olduğu bildirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın içinde bulunduğu araç, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Eryaman girişinde kaza yaptı. Birden fazla aracın karıştığı kazada Bakan Göktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ancak, ekibindeki bazı görevlilerin hafif yaralandığı öğrenildi.

Bakan Göktaş, TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan için düzenlenen cenaze törenine katılmıştı. Ankara Merkez Ulu Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Etlik Şehir Hastanesi'nde saldırıdan yaralı olarak kurtulanları ziyaret etmek üzere Kahramankazan'dan ayrıldı. Yolculuk sırasında meydana gelen kazada Bakan Göktaş ve ekibi için tedbir amaçlı sağlık kontrolleri yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN