Samsun'da kadın cinayeti! Evinin önünde katletti

Samsun'da kadın cinayeti! Evinin önünde katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Samsun'da Muradiye Terzi (31), gönül ilişkisi yaşadığı M.D. (43) tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Pelitköy Mahallesi TOKİ Konutları’nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Evinin kapısının önünde silahlı saldırıya uğrayan Muradiye Terzi (31) göğsünden vurularak ağır yaralandı.

8633202.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Komşuları tarafından bulunan Muradiye Terzi, ambulansla kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olay yerinde 1 adet boş kovan ele geçirirken, silahlı saldırıyı Terzi'nin gönül ilişkisi yaşadığı M.D.’nin (43) gerçekleştirdiğini tespit etti.

ŞÜPHELİ ARANIYOR

Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürerken; Muradiye Terzi ile M.D.'nin farklı kişiler ile evli oldukları öğrenildi.

Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından öldürülüyor. 2024 Ocak ayında erkekler tarafından 31 kadın öldürüldü, 21 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN