Hamile kadını ve 2 çocuğunu katletmişti! Caninin ifadesi ortaya çıktı

Hamile kadını ve 2 çocuğunu katletmişti! Caninin ifadesi ortaya çıktı

Türkiye günlerdir bu vahşeti konuşuyor. Hatay'da hamile bir genç kadın ile biri 2 diğeri 3 yaşındaki iki çocuğu korkunç bir şekilde katledildi. Cinayeti itiraf eden ve eski köy korucusu T.K.'nin ifadesi ortaya çıktı. Evli olduğunu söyleyen T.K öldürdüğü çocukların kendi çocukları olduğunu iddia etti.

Dehşet veren olan Hatay'ın İskenderun'da yaşandı. 7 aylık hamile S.A. (37) ile çocukları K. (3) ve A.'ı (2) öldürüp, su kanalına attığı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen eski köy korucusu T.K.'nın (42) ifadesi ortaya çıktı.

T.K. ifadesinde, evli olduğunu ancak birkaç yıl önce eşinden ayrılan S.A. ile tanıştığını söyledi. S.A.'ya kendisini bekar olarak tanıttığını anlatan T.K., K. ile A.'ın da kendi çocukları olduğunu iddia etti.

fffff.jpg

Olay günü tartıştıklarını iddia eden T.K., S.A. ile 2 çocuğunu öldürdüğünü söyledi.

screenshot-3.jpg

Tutuklanan T.K., jandarma aracına bindirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına çok pişman olduğunu söyleyip, ağladı.

uuuu.jpg

Öte yandan, S.A. ile çocukları K. ve A.'nın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Abacı ve 2 oğlu için Sarıseki Narlık Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Aile yakınları ve vatandaşların katıldığı namazın ardından naaşlar defnedildi.

HER GÜN KADIN CİNAYETİ

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından öldürülüyor. 2024 Ocak ayında erkekler tarafından 31 kadın öldürüldü, 21 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN