Bursa'da dehşete düşüren aile cinayeti: Anne babası ve kardeşini öldürdü

Bursa'da dehşete düşüren aile cinayeti: Anne babası ve kardeşini öldürdü

Bursa’da bir erkek, ailesinin evinde annesi, babası ve erkek kardeşini tüfekle vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kaçmaya hazırlanan saldırganı suç aletiyle birlikte yakaladı.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi, Hamitler Mahallesi’nde bir aile cinayeti meydana geldi. İddiaya göre eşinden ayrıldığı için bunalıma giren A.Y. (30) adındaki erkek, 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi.

Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.’yi, ardından annesi Zozan Y.’yi (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y’yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

1.jpg

SALDIRGAN SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan saldırgan emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı.

Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN