Katil yine tanıdık! 'Çalışma' diyerek katletti

Katil yine tanıdık! 'Çalışma' diyerek katletti

Kadın cinayetleri bitmiyor, Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın eşleri ve sevgilileri tarafından öldürülüyor. Sakarya'da Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi 1 çocuk annesi Sevda Timur’u katletti.

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Olay, Sakarya Serdivan'da meydana geldi. İddiaya göre, bir eğlence mekanında dansözlük yapan sevgili Sevda Timur’un(30) evine giden Ümit D., genç kadından işi bırakmasını istedi.

Olumsuz yanıt alan Ümit D., tabancayla Sevda Timur’u katletti. Ümit D., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

65bce868530cb6da5d8173d8.webp

1 ÇOCUK ANNESİYDİ

Zanlının ifadesi doğrultusuna eve giden polis, genç kadının cansız bedenini buldu. Daha önce yaşadığı evlilikten 1 çocuğu olan Sevda Timur’un cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Zanlı emniyetteki ifadesinde, katlettiği genç kadın ile ilgili "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" iddiasında bulundu. Ümit D., adliyeye sevk edildi.

OCAK AYINDA 31 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformunun verilerine göre 2024 Ocak ayında 31 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 21 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN