Sabaha buz tutmuş uyanacaklar! Okula, işe, giden tir tir titreyecek! Acil kışlıklar çıksın

Sabaha buz tutmuş uyanacaklar! Okula, işe, giden tir tir titreyecek! Acil kışlıklar çıksın

Türkiye yavaş yavaş soğuk hava dalgası etkisinin altına girmeye başladı. Okula, işe, hastaneye giden herkes tir tir titreyecek. Kışlıkları şimdiye kadar çıkartmamış olanlar Sabah sabah pişmanlık yaşayacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamaları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü soğuk hava uyarısında bulundu. Ekim ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar dikkat çekerken hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği belirtildi. Sıcaklıkların 6 ile 12 derece birden azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği belirtildi. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamaları…

HERKES KIŞLIKLARINI ÇIKARSIN

Sıcak havalar kuvvetli Kuzey Rüzgarları ile birlikte yerini soğuk havalara bırakacak. Hava sıcaklıkları kuzey ve batı kesimlerde olmak üzere perşembe gününden itibaren 6 ile 12 derece birden azalacak.

soguk-hava-2.jpg

Kuzey, İç ve Doğu bölgelerde yağış geçişleri görülürken sıcaklıkların düşüşü ile birlikte Karadeniz'in yüksek kesimleri ve yaylalar ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışının görüleceği aktarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don riskine karşı meteorolojik değerlendirmede bulunurken erken uyarıların takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN