Prof. Dr. Mehmet Ceylan'dan maymun çiçeği uyarısı: Harekete geçmezsek geç olacak

Prof. Dr. Mehmet Ceylan'dan maymun çiçeği uyarısı: Harekete geçmezsek geç olacak

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye'de artan maymun çiçeği vakalarına dikkat çekerek, bu duruma karşı ciddi önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, aşı karşıtlığının salgınla mücadelede büyük bir engel olduğunu belirterek, devletin bu konuda kararlı adımlar atması gerektiğini ifade etti.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Halk TV'de katıldığı Bengü Şap Babaeker ile Sansürsüz programında Türkiye'deki aşı karşıtlığı ve maymun çiçeği hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazete Pencere'de yer alan habere göre Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, dünya genelinde yeniden artış gösteren maymun çiçeği vakalarının Türkiye'yi de etkileyebileceğini belirterek, bu duruma karşı ciddi önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Özellikle aşı karşıtlığının salgınlarla mücadelede büyük bir engel oluşturduğunu ifade eden Ceyhan, "Eninde sonunda maymun çiçeği aşılaması yapılacak. Devlet şimdiden aşı karşıtlarını susturmalı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN