Polis baskını yapılan kuyumcuya Emniyet'ten şoke eden yanıt! Altınları ve paraları alıp gittiler

Evine polis baskını yapılarak altınlarına en konulan kuyumcu, polis merkezine gittiğinde aldığı yanıtla büyük şaşkınlık yaşadı. Güvenlik kameraları incelendiğinde gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Şanlıurfa'nın merkez ilçesine bağlı Eyyübiye Mahallesi'nde kuyumculuk yapan Vahit E., yanında kuzeni Naci S. ile birlikte evde bulunduğu sırada saat 05.00 sıralarında zil çalınca kapıyı açtı. İçeri giren polis kıyafetli 7 kişi, Vahit E. ile Naci S.'yi yere yatırıp, kelepçeleyerek evde aramaya yapacaklarını söyledi.

Evi arayan 7 kişi, odada bulunan kasayı fark edince Vahit E.'den anahtarını istedi. Kasayı açan şüpheliler, buradaki 2 kilo 300 gram altın, 10 bin TL, 10 cep telefonu ile 1 bilgisayarı alarak dışarı çıktı.

sanliurfa-polis-gibi-baskin-duzenleyip-kelepceledikleri-kuyumcuyu-soydular-1.jpg

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Kelepçeli şekilde yerde yatan Vahit E. ile kuzeni Naci S., polis sandığı şüphelilerin kendilerini almadan ayrılmalarından bir süre sonra komşularından yardım istedi. Durumun bildirilmesinin ardından eve gelen polis ekipleri, kuyumcuya herhangi bir operasyon yapılmadığını ve soyulduğunu söyledi.

Çalışma başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından 7 şüphelinin kimliğini saptadı. Ekipler kent merkezi ve Harran ilçelerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlar ile şüpheliler F.A., A.D., O.Z., E.B., H.B., H.D. ve H.B.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

sanliurfa-polis-gibi-baskin-duzenleyip-kelepceledikleri-kuyumcuyu-soydular-4.jpg

sanliurfa-polis-gibi-baskin-duzenleyip-kelepceledikleri-kuyumcuyu-soydular-8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN