Özel ve Kılıçdaroğlu nikahta bir araya geldi

Özel ve Kılıçdaroğlu nikahta bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un oğlunun nikah töreninde bir araya geldi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Özel ve Kılıçdaroğlu, çifte mutluluklar diledi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un oğlu Kaan Aygun, Eda Yılmaz dünyaevine girdi.

9949631.jpg

Tekirdağ’da özel bir tesiste gerçekleştirilen nikah töreninde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın da yer aldı.

9950525.jpg

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP’li Volkan Nallar kıyarken, şahitliklerini Özel, Kılıçdaroğlu ve Karayalçın yaptı.

9950528.jpg

Törende konuşma yapan Özgür Özel, genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

9949634.jpg

9950527.jpg

ÖLDÜRÜLEN EKİCİLER'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Nikah töreninin ardından Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıda hayatını kaybeden Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

9949639.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN