Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in ittifak eleştirilerine tepki: Saldırgan bir yaklaşım

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in ittifak eleştirilerine tepki: Saldırgan bir yaklaşım

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Çelik, Özel'in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ve siyasi nezakete uygun olmadığını ifade etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerine sosyal medya platformu X üzerinden sert tepki gösterdi. Çelik, Özel'in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ve siyasi nezakete uygun olmadığını vurguladı.

Bahçeli'ye itafen açıklamalarda bulunan Özel, bugünkü (13 Haziran perşembe) konuşmasında , "Sayın Bahçeli böyle bir kolaycılık yapmasın, memleketi bu hale kadar getirip suç ortağını bize doğru itmesin. Bu sorunları ya çözsünler ya da bıraksınlar biz çözeriz" dedi. Bu açıklamanın ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten yanıt gecikmedi.

Çelik'in açıklamaları şöyle:

"CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birlik ve bütünlüğünde sorun olduğunu düşünmesi yanlış bir yaklaşımdır. Özel'in Cumhur İttifakı bileşenlerine 'suç ortağı' demesi ise siyasi nezaketle bağdaşmayan, saygısız bir saldırıdır.

Cumhur İttifakı, güçlü birlikteliğiyle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırıya karşı siyaset ve hukuk zemininde cevap verebilecek durumdadır.

Sayın Özel’in, Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyaretinin ardından bu tür uygunsuz açıklamalar yapmasını, yürüttüğü siyasete yönelik olarak CHP içindeki rahatsızlıkları giderme çabası olarak değerlendirmekteyiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN