'Muhtar adaylığı' kavgasında ağır yaralanan kadın öldü: 144 gün süren hayat mücadelesi

'Muhtar adaylığı' kavgasında ağır yaralanan kadın öldü: 144 gün süren hayat mücadelesi

Mardin'de 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde 'Muhtar adaylığı' kavgasında ağır yaralanan kadın, 144 gün sonra yaşamını yitirdi.

Gülşen Çalışkan, 18 Ocak'ta Artuklu ilçesi kırsal Kuyulu Mahallesi'nde meydana gelen muhtar adaylığı kavgasında başına aldığı taş darbesiyle ağır yaralanmıştı. Olay, her muhtarlık seçiminde birbirine destek veren iki aile arasında çıkan tartışmanın taşlı-sopalı kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti. Kavgada Çalışkan ile birlikte birçok kişi yaralandı ve olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı. Ancak şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Gülşen Çalışkan'ın tedavisi 144 gün boyunca devam etti, ancak maalesef hayatını kaybetti. Cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kuyulu Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN