Miss Turkey 2024'ün birincisi İdil Bilgen

Miss Turkey 2024'ün birincisi İdil Bilgen

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey 2024'ün birincisi belli oldu. 20 yarışmacıdan biri olan İdil Bilgen, 2024 yılının kraliçesi seçildi. Bilgen, ülkemizi Miss World güzellik yarışmasında temsil etme hakkını kazandı.

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey 2024'ün birincisi belli oldu. Görkemli gecede 20 yarışmacı, Türkiye'nin en güzel kızı unvanı için kıyasıya mücadele etti. Jüri üyeliği görevini üstlenen Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi Türkiye'nin unutulmaz güzelleri, gecenin en dikkat çeken isimleri arasındaydı.

Yüzlerce başvurunun arasından sıyrılarak finale kalan 20 güzelden biri olan İdil Bilgen, jüriyi etkileyerek 2024 yılının kraliçesi seçildi. 1.80 boyundaki güzel yarışmacı, sadece güzelliğiyle değil, aynı zamanda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olmasıyla da dikkat çekti. İdil Bilgen, bu önemli başarıyla ülkemizi Miss World güzellik yarışmasında temsil etme hakkını kazandı.

Yarışmanın ikincilik ödülünü ise Cemre Üker elde etti. 23 yaşında ve 1.79 boyundaki Ülker, Paris School of Business'ta Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisansı yapıyor. Genç ve başarılı yarışmacı, ülkemizi Miss Supranational güzellik yarışmasında temsil edecek.

İDİL BİLGEN KİMDİR?

İdil Bilgen, 24 yaşında ve 1.80 cm boyunda, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN