Metrobüs faciasında 6 kişi daha gözaltında

Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 51 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin 6 kişi daha gözaltına alındı. Böylelikle kazayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da Beylikdüzü istikametine ilerleyen metrobüsün Sefaköy mevkiinde karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 51 kişi ise yaralandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının kazaya ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün (29 Ağustos) aralarında metrobüs şoförlerinin de olduğu 4 kişiyi gözaltına aldı.

6 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında, yol bakım çalışmasında görev yapan metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi ile yol bakım onarım müdürlüğünde görevli müdür ve müdür yardımcısı hakkında gözaltı kararı verildi.

9939139.jpg

Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 6 şüpheliyi yakaladı.

9939141.jpg

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

9939142.jpg

NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece'de dün sabah saatlerinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 22 yaşındaki Ferhat Uçar hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 51 kişi yaralanmıştı.

Kaza kapsamında daha önceden gözaltına alınan 4 kişiden metrobüs sürücüsü ile denetim amiri, emniyetteki işlemleri sonrası savcılık talimatıyla serbest bırakılmış, D.M.Ç ile diğer denetim amiri Ş.Y. adliyeye sevk edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN