Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı: Sabah saatlerine dikkat

Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı: Sabah saatlerine dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları, mevsim normalleri civarında seyrederken iç ve kuzey kesimler yer yer sis ve pus etkisinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmeye göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları, mevsim normalleri civarında seyredecek. Ancak, iç ve kuzey kesimler yer yer sis ve pus etkisi altında olacak. Özellikle sabah saatlerinde sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceği belirtildi. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden hafif esecek. Kıyı Ege ve Akdeniz'de ise ara sıra orta kuvvette esme ihtimali bulunuyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları sis ve pus konusunda uyardı. Özellikle araç kullanırken dikkatli olunması, sis lambalarının kullanılması ve güvenli sürüş mesafelerinin korunması gerektiği vurgulandı.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

28 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun1.png

29 EKİM SALI GÜNÜ

haritatahmingun2.png

30 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun3.png

31 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ

haritatahmingun4.png

1 KASIM CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN