Meteorolojiden sis ve pus uyarısı: Bugün hava nasıl olacak?

Meteorolojiden sis ve pus uyarısı: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, bugün Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında sis ve pus bekleniyor. Vatandaşların görüş mesafesinin azalabileceği konusunda uyarılırken, sıcaklıkların ise genel olarak artış göstermesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, ülkemizin birçok bölgesinde hava koşulları değişiyor. Özellikle kuzeydoğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde ise yerel olmak üzere sağanak yağışlar bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİS VE PUS TEHLİKESİ

Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında sis ve pus hadisesi yaşanması bekleniyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların görüş mesafesinin azalabileceği ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda dikkatli olması gerekiyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle yurdun batısında kuzey ve kuzeybatı, doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ

1.png

26 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ

2.png

27 EYLÜL CUMA GÜNÜ

3.png

28 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

4.png

29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN